donderdag 2 februari 2012

Soms zitten er zoveel ideeën in je hoofd dat je even niet weet waar je moet beginnen...
Enkele weken geleden ben ik samen met een collega naar De Kleine Fabriek geweest. De beurs voor baby- en kinderkleding waar alle bekende en nog onbekende nieuwe merken de nieuwste collecties winter 2012/13 presenteerde. En wat heb ik veel leuke dingen gezien! Gave kledingmerken voor de kleintjes en ook voor de grotere kinderen. En ook hele mooie cadeau artikelen en super gave tassen. Helaas moet je altijd keuzes maken en dat blijkt ook nu weer erg moeilijk.
Dus ja, een hoofd vol met ideeën die gesorteerd, geëvalueerd en wel of niet uitgevoerd moeten worden...
Maar ook de bekende merken van Het kleine kledinghuisje hebben we gezien. De nieuwe collectie van Design Heroes bijvoorbeeld is weer helemaal top. En ook de nieuwe tassen van De Kunstboer zijn echt helemaal te gek.

Het eerste nieuwe merk voor Het kleine kledinghuisje staat inmiddels op de site. Het Belgische merk Stones and Bones. Van oorsprong een schoenenmerk maar inmiddels is de collectie uitgebreid met onwijs mooie en vooral originele shirts met kekke print. Ik was er direct weg van. De kwaliteit voelt heerlijk en de prijs ook. Alle zomershirts zijn slechts € 19,95. En daarvoor heb je wel een prima shirt wat niet iedereen draagt. De shirts zijn er voor jongens en meisjes.
Stones and Bones, een merk om te onthouden...

Groeten,
Yvonne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten